Čerstvé nepasterované ovčí a kravské sýry

Ovce dojíme od velikonoc do dušiček, v této době koupíte u nás sýry ovčí,

po zbytek roku děláme kraviny :-)


Trvanlivost

Sýry skladujte  při teplotě 4-8°C, pak vám vydrží dva týdny, uzené a zrající až tři.

Protože nepasterujeme, tj. nezabíjíme v mléce přirozené bakterie,

probíhá v sýru stále přirozený zrací proces, chuť sýra se proto stále nepatrně mění,

přechází od sladké do kyselé. A sto zákazníků, sto chutí, vyzkoušejte, jak bude nejvíc chutnat právě Vám!

 


Novinky

Zlatíčka

03.05.2012 07:54
Na přání Janičky z Dánska ukazuju naše 4 poklady, které mě momentálně zaměstnávají nejvíc, od nich si ráda chodím odpočinout do sýrárny nebo do ovčína. Moc často to zatím nejde. A tak tu šéfuju od dveří a od plotny, kdo u nás byl, ten to zná.

—————

Farmářské trhy

11.04.2012 18:43
Nastala sezóna farmářských trhů. Zahájili jsme úspěšně v Litovli a v minulém velikonočním týdnu současně v Šumperku a Olomouci. V Olomouci budeme každý týden, tentokrát na Horním náměstí 1. a 4. sobotu, jinak v pátek, 1. pátek v měsíci prodáváme v Šumperku. Na trhu prodáváme celý sortiment a...

—————

Nová sezóna

26.03.2012 08:12
Velikonoce jsou za dveřmi, letošní jehňátka jsou všechna na světě a dokonce už i odstavená. Dojíme 65 ovcí a mléka i sýrů je tedy dost. Od loňska máme pár novinek - pařené sýry a nitě, které všem moc chutnají a vždycky se po nich jen zapráší. Oprášit musíme vybavení na trhy, už brzy budeme zase...

—————

Regionální produkt

01.01.2011 19:17
V polovině loňského prosince jsme zažádali o certifikaci našich sýrů jako regionálního produktu vyroběno v Jeseníkách. Certifikační komise naše výrobky hodonotila a obdržely značku regionální produkt Jesenicka. Zařadili jsme se tak vedle domácího piva, medových perníčků či přírodně barvených...

—————


Fotogalerie: Úvodní stránka

/album/fotogalerie-uvodni-stranka/p1100018-jpg2/

—————

—————


Kontakt

Michal Hrdlička

Na Statko 32
789 75 Brníčko u Zábřeha


777 577 077