Produkty
Riccota u nás k dostání ve dvou verzích, odkapaná měkká nebo lisovaná.
—————
Zrající sýr italského typu s ušlěchtilou plísní na povrchu. Zrání trvá minimálně 3 měsíce, výslednou chutˇ ovlivňuje mnho faktorů, naše sýry jsou z nepasterovaného mléka. každý bochník zrajícího sýra se vyznačuje jinou chutí, má nejdelší trvanlivost.
—————
Tradiční slovenský oštěpek, typ pařeného sýra, uzený s delší trvanlivostí.
—————
Olivy a provensálské koření s jemnou chutí sýra, lahodná a oblíbená kombinace.
—————
Čerstvá hrudka s vlašskými ořechy, zajímavá chuť kdy se ořechy doplňují se sýrem.
—————
Čerstvý ovčí sýr, na Slovensku nejčastěji v prodeji pod názvem solená hrudka.
—————
—————